IN 10 STAPPEN JE EIGEN HUIS BOUWEN

Creëer je droomhuis met de bouwplaats-methode

 

In het boek ‘In 10 stappen je eigen huis bouwen' legt Angelique je in 10 stappen uit hoe je je eigen huis bouwt volgens de BOUWPLAATS-methode. Waarbij elke letter staat voor een stap die je moet zetten om te bouwen aan je nieuwe huis.

Na het volgen van alle stappen heb je niet alleen een supergoed plan – een ontwerp, een planning en een begroting- voor je huis, je bent ook op de best mogelijke manier voorbereid. De bouwplaats is aangelegd en je kunt starten met de echte bouw!

Luchtig, eerlijk en met humor geschreven.

“ Het boek is een aanrader voor een ieder die een huis wil bouwen. Erg fijn geschreven. Praktisch, overzichtelijk, duidelijk, en zelfs.. korte samenvattingen.” Top! "

Marga Oude Maatman

© 2024 Angelique Slatius - Architectuur en Advies - Contact

€17,50

Geen verzendkosten binnen Nederland

2-e druk
3D-Cover 10 stappen Angelique Slatius V1
 • BOUWPLAATS- Angelique legt in 10 letters uit welke stappen belangrijk zijn voor het bouwen van je eigen thuis. Ze doet dit eerlijk en met humor. Dat helpt goede afspraken te maken met alle partijen. Vooral met jezelf!"

  Martine Gooszen, Strategie & Communicatie

 • Dank je wel voor de inspiratie en het geweldige boek. Een prachtige houvast voor een heel persoonlijk doel!"

  Martijn Boelhouwers

  buro MA.AN Urban Design, Art, Architecture and Landscape

 • In tien overzichtelijke stappen legt Angelique Slatius de reis van droom naar daad en verwezenlijking van je huis uit.

  Ze begint letterlijk met de droom en eindigt met de gesprekken op de bouw. Maar ook alle stappen daartussen komen ruim aan bod, het is een volledig en vlot geschreven overzicht van alles wat je tegenkomt."

  Arjan Hebly- Hebly Theunissen Architecten

 • Het boek ziet er verzorgd uit en zeker weten dat de lezers inspiratie krijgen en kennis absorberen om hun eigen huis te bouwen."

  Willem Gebe

 • Wat een super praktisch boek! Makkelijk lezend, vol handige tips, duidelijke uitleg en heel overzichtelijk. Leuk zijn de praktijkvoorbeelden. Een handig naslagwerk ook. Nu al zin in mijn droomhuis!"

  Marjolein van Sermondt

 • Leuk hoor, het leest fijn en is echt een nuttig boek."

  Martine Schipper, Schipper Douwes Architecten

 • Ik kreeg je boek ter recensie. Vandaar dat ik ook de bouwplaatscadeaus heb gedownload. Hij is niet voor een krant of zo, maar voor bibliotheken. Die kijken dan of het boek in hun collectie past. Ter info, mijn recensie was positief."

  Steef Stevens

 • Een mooi praktisch boek met handvatten. Ik kan me voorstellen dat het fijn is - als je een dergelijk proces ingaat – dat je eenvoudig kunt zien welke stappen je moet nemen en welke stappen je tegenkomt (ter voorbereiding)."

  Miriam Jans, redacteur Expertboek

 • Hallo Angelique, zojuist je boek besteld! We hebben het er vaak over en jij maakt het tastbaar. Stap voor stap!"

  Elise Jeronimus