Dit zijn de beste designbeurzen

Traditiegetrouw is oktober de woonmaand. Veel activiteiten en beurzen waar de nieuwste collecties worden gepresenteerd. Meestal begint de woonmaand al iets eerder, in september. Nu dus.

  • Boek snel een ticket naar Finland als je van ‘Nodic design’ houdt: de designweek in Helsinki. Van mode tot architectuur en van design-education tot digital design. Groot event. Van 8 tot 17 september.
  • Heb je een passie voor meubels? Dan mag je de MOW meubelbeurs in Duitsland niet missen. Van 17-21 september in Bad Salzuflen (ongeveer300 km ten oosten van Utrecht).
  • Ook in Duitsland: de keukenbeurs House4kitchen. Van 16-21 september in Löhne (half uurtje rijden vanaf de bovengenoemde meubelbeurs, je kunt ze dus combineren)
  • Van 16 tot 24 september vind in Londen het designfestival plaats. Ook leuk!
Natuurlijk is er ook in Nederland van alles te zien en te doen.
  • Heb je bijvoorbeeld bouw- of verbouwplannen? Ga dan van 22 t/m 24 september 2023 naar de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

In oktober zijn dit de leukste designbeurzen:
  • De VT Wonen en Design beurs in Vijfhuizen (bij Amsterdam). Dit is een grote beurs voor wonen en lifestyle met dit jaar veel extra stands met duurzame woonoplossingen. Van 3 t/m 8 oktober.
  • Ben je dol op behang? Ga dan naar de wallpaperweek. Van 2 tot 8 oktober in Blackburn in Engeland.
  • Op 13,14 en 15 oktober vindt de Huis&Woonbeurs plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Van dakpan tot design, met veel (extra) aandacht voor duurzame oplossingen.
  • En we sluiten oktober af met de Dutch Design Week in Eindhoven. Van 21 tot en met 29 oktober
En dan nu de allerlaatste:

Op zaterdag 21 oktober wordt de live podcast van Carin Tiggeloven opgenomen bij boekhandel Tomey in Culemborg. Het thema is: COMFORTABEL WONEN.

Met gasten uit de politiek, de vastgoedsector en…jij misschien? Leuk! Je mag ook gewoon komen kijken en luisteren natuurlijk. De toegang is gratis. Meld je wel even aan op deze pagina.

Mijn tweede boek “IN 10 STAPPEN COMFORTABEL WONEN- Verlaag je energierekening en verhoog je woonplezier” vormt de leidraad voor het gesprek.

Blijf genieten, durf te dromen en take care!

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

P.S. Klik HIER om mijn boek te bestellen. Je betaalt geen verzendkosten binnen Nederland. Woon je in het buitenland? Stuur me een bericht, dan delen we de verzendkosten.

 

Vond je dit interessant? Download  de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

Lees ook mijn blog Feng Shui woonstijl

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

Laat een reactie achter