FENG SHUI CONSULT VOOR WONEN

Meer rust, meer ruimte, meer thuis

Speciaal voor bestaande woningen

Waarom?

Als jij een Feng Shui consult aanvraagt voor je huis weet je meteen waar de positieve energie zich bevindt in je huis en waar de plekken liggen waar de energie niet zo goed is.

En weet je waar je op moet letten als je deze energiestromen wilt afzwakken of versterken. Heel belangrijk, omdat er elk jaar een andere energiestroom actiever is dan de andere.

de windstreken en jouw huis, liggende foto
 • 'Ik ben blij dat ik dit consult heb laten doen, het geeft me een bepaalde rust. Heel veel dank hiervoor!" (Sandra, Den Bosch)

Bij een Feng Shui consult leer je:

 • Waar in je huis positieve energie zit, en waar de minder positieve

 • Wat je kunt doen om de energiestromen beter in balans te krijgen

 • Met welke kleuren en materialen je het beste kunt werken

 • Wat voor jou de beste slaaprichting is

 • Of het huis bij jou of jullie past

Na je aanmelding maken een afspraak voor een huisbezoek en kom ik naar je toe. Het enige van jou nodig heb is een plattegrond van je huis en de geboortedata van alle bewoners.

gouden yin yang symbool

Over Angelique

Ik ben Angelique Slatius, Feng Shui architect.

Na een studie Bouwkunde (afdeling architectuur) aan de TU Delft ben ik in Maleisië opgeleid tot Feng Shui-consultant. Deze unieke combinatie heb ik de afgelopen tien jaar met veel plezier toegepast in Feng Shui-consultancy en Feng Shui-architectuur.

Angelique Slatius

MIJN KLANTEN REAGEREN ENTHOUSIAST:

 • Ik had voor ogen, dat mijn nieuw gekochte woning mij zou passen als een oude jas. Ik wilde van mijn nieuwe huis mijn thuis maken. Een huis dat goed zou voelen, een vriendelijke uitstraling zou hebben en waarbij de technieken van Feng Shui zouden worden toegepast. Angelique Slatius heeft me hierbij geholpen. Ze heeft dit gedaan door de Feng Shui-technieken praktisch te vertalen. Haar wijze van adviseren is prettig, praktisch en persoonlijk. Kortom: ik ben blij met Angelique's advies en het resultaat dat het heeft opgeleverd. Ik beveel haar van harte aan."

  Annemiek Hogendorp, Leiden

 • Na de toepassing van de adviezen van Angelique veranderde er merkbaar iets in de beleving van mijn prachtige appartement. Ik woonde al heel prettig, maar toen voelde als een warme deken, een tweede huid. Het verschil voor en na de aanpassing met kleuren en materialen was bijna tastbaar. In belangrijke gebied van leven is de stroming toegenomen: zowel op werk- als relatiegebied.

  Nu ga ik verhuizen en is er geen twijfel of ik advies zal vragen voor dit nieuwe huis. Ook dit nieuwe huis zal als een dekentje gaan zijn."

  Caroline Veerman, Rosmalen

BEN JE TOE AAN EEN HUIS DAT VOOR JOU WERKT ( EN NIET ANDERSOM)?