FENG SHUI CONSULT VOOR WONEN

Meer rust, meer ruimte, meer thuis

Speciaal voor bestaande woningen

LEER HOE JE ZONDER GROTE INGREPEN DE ENERGIE IN JE HUIS VERBETERT ZODAT JE HUIS (WEER) AANVOELT ALS THUIS

Vanaf 1 oktober kun je nu flink besparen op mijn Feng Shui consults. Als je zelf aantekeningen maakt tijdens het huisbezoek bespaar je tot maar liefst 150 euro op de prijs die een consult normaal kost.

gouden yin yang symbool
 • Ik heb Angelique gevraagd om een Feng Shui-advies toen ik mijn nieuwe woning gekocht had. Nu heb ik een glashelder overzicht van hoe ik alles op een goede manier kan vormgeven en inrichten.
  Heel fijn, vooral ook om te weten dat het energetisch klopt en dat een aantal dingen daarbij ook nog versterkt kunnen worden."

  Wibo Kosters, Deventer

Bij een Feng Shui consult leer je:

 • Waar in je huis positieve energie zit, en waar de minder positieve

 • Wat je kunt doen om de energiestromen beter in balans te krijgen

 • Met welke kleuren en materialen je het beste kunt werken

 • Wat voor jou de beste slaaprichting is

 • Of het huis bij jou of jullie past

de windstreken en jouw huis, liggende foto

MIJN KLANTEN REAGEREN ENTHOUSIAST:

 • Ik had voor ogen, dat mijn nieuw gekochte woning mij zou passen als een oude jas. Ik wilde van mijn nieuwe huis mijn thuis maken. Een huis dat goed zou voelen, een vriendelijke uitstraling zou hebben en waarbij de technieken van Feng Shui zouden worden toegepast. Angelique Slatius heeft me hierbij geholpen. Ze heeft dit gedaan door de Feng Shui-technieken praktisch te vertalen. Haar wijze van adviseren is prettig, praktisch en persoonlijk. Kortom: ik ben blij met Angelique's advies en het resultaat dat het heeft opgeleverd. Ik beveel haar van harte aan."

  Annemiek Hogendorp, Leiden

 • Ik ben blij dat ik dit consult heb laten doen, het geeft me een bepaalde rust. Heel veel dank hiervoor!"

  Sandra, Den Bosch

 • Na de toepassing van de adviezen van Angelique veranderde er merkbaar iets in de beleving van mijn prachtige appartement. Ik woonde al heel prettig, maar toen voelde als een warme deken, een tweede huid. Het verschil voor en na de aanpassing met kleuren en materialen was bijna tastbaar. In belangrijke gebied van leven is de stroming toegenomen: zowel op werk- als relatiegebied. Nu ga ik verhuizen en is er geen twijfel of ik advies zal vragen voor dit nieuwe huis. Ook dit nieuwe huis zal als een dekentje gaan zijn."

  Caroline Veerman, Rosmalen

Over Angelique

Ik ben Angelique Slatius, Feng Shui architect.

Na een studie Bouwkunde (afdeling architectuur) aan de TU Delft ben ik in Maleisië opgeleid tot Feng Shui-consultant. Deze unieke combinatie heb ik de afgelopen tien jaar met veel plezier toegepast in Feng Shui-consultancy en Feng Shui-architectuur.

Angelique Slatius

BEN JE TOE AAN EEN HUIS DAT VOOR JOU WERKT ( EN NIET ANDERSOM)?

Na je aanmelding maken een afspraak voor een huisbezoek en kom ik naar je toe. Het enige van jou nodig heb is een plattegrond van je huis en de geboortedata van alle bewoners.