Feng Shui ontwerp-scan

Voor een betere energie balans in je (nieuwe) huis

Speciaal voor:

Nieuwbouw

Verbouw

& bouwen op een vrije kavel

 

Waarom?

Je denkt aan het bouwen van een nieuw huis. Of aan het verbouwen van je huidige huis. Je wilt het goed doen. Geen fouten maken. Want zeker een nieuw huis bouwen doe je maar één keer in je leven. En dan moet het wel kloppen allemaal.

Ook een verbouwing kost tijd en geld. En energie. Maar je krijgt er wat voor terug. Rust, comfort, meer ruimte, meer voldoening. Tenminste, dat hoop je.

Een Feng Shui ontwerp-scan helpt je om de juiste keuzes te maken. Zodat je zeker weet dat jouw huis je THUIS wordt.

Is er al een ontwerp gemaakt door een architect of heb je zelf ideeën?Vraag een Feng Shui ontwerp-scan aan en voorkom nare verrassingen achteraf.

Feng Shui scan
 • 'Ik ben blij dat ik de scan heb laten maken, het geeft me een bepaalde rust. Heel veel dank hiervoor!" (Sandra, Den Bosch)

De Feng Shui ontwerp-scan leert je:

 • De juiste keuze maken voor een kavel

 • Hoe je het ontwerp voor je huis verbetert

 • Of het huis bij jou of jullie past

 • Waar in je huis positieve energie zit, en waar de minder positieve

 • Wat je kunt doen om die energie beter in balans te krijgen

 • Met welke kleuren en materialen je het beste kunt werken

 • Wat voor jou de beste slaaprichting is

gouden yin yang symbool

Over Angelique

Ik ben Angelique Slatius, Feng Shui architect.

Na een studie Bouwkunde (afdeling architectuur) aan de TU Delft ben ik in Maleisië opgeleid tot Feng Shui-consultant. Deze unieke combinatie heb ik de afgelopen tien jaar met veel plezier toegepast in Feng Shui-consultancy en Feng Shui-architectuur.

Angelique Slatius

MIJN KLANTEN REAGEREN ENTHOUSIAST:

 • Ik had voor ogen, dat mijn nieuw gekochte woning mij zou passen als een oude jas. Ik wilde van mijn nieuwe huis mijn thuis maken. Een huis dat goed zou voelen, een vriendelijke uitstraling zou hebben en waarbij de technieken van Feng Shui zouden worden toegepast. Angelique Slatius heeft me hierbij geholpen. Ze heeft dit gedaan door de Feng Shui-technieken praktisch te vertalen. Haar wijze van adviseren is prettig, praktisch en persoonlijk. Kortom: ik ben blij met Angelique's advies en het resultaat dat het heeft opgeleverd. Ik beveel haar van harte aan."

  Annemiek Hogendorp, Leiden

 • Na de toepassing van de adviezen van Angelique veranderde er merkbaar iets in de beleving van mijn prachtige appartement. Ik woonde al heel prettig, maar toen voelde als een warme deken, een tweede huid. Het verschil voor en na de aanpassing met kleuren en materialen was bijna tastbaar. In belangrijke gebied van leven is de stroming toegenomen: zowel op werk- als relatiegebied.

  Nu ga ik verhuizen en is er geen twijfel of ik advies zal vragen voor dit nieuwe huis. Ook dit nieuwe huis zal als een dekentje gaan zijn."

  Caroline Veerman, Rosmalen

 • Wij hebben bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning gebruik gemaakt van de diensten van Angelique. Wij hebben toen op basis van de principes van Feng Shui ons huis ingedeeld en ingericht en het bevalt ons erg goed! Het huis voelt goed, past ons als een soort maatpak en is in harmonie, erg fijn! Nogmaals dank voor je hulp.”

  Roel en Claske Beumers, Epse

BEN JE TOE AAN EEN HUIS DAT VOOR JOU WERKT ( EN NIET ANDERSOM)?

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!