IN 10 STAPPEN JE EIGEN HUIS BOUWEN

Creëer je droomhuis met de bouwplaats-methode

 

In het boek ‘In 10 stappen je eigen huis bouwen' legt Angelique je in 10 stappen uit hoe je je eigen huis bouwt volgens de BOUWPLAATS-methode. Waarbij elke letter staat voor een stap die je moet zetten om te bouwen aan je nieuwe huis.

Na het volgen van alle stappen heb je niet alleen een supergoed plan – een ontwerp, een planning en een begroting- voor je huis, je bent ook op de best mogelijke manier voorbereid. De bouwplaats is aangelegd en je kunt starten met de echte bouw!

Luchtig, eerlijk en met humor geschreven.

Een mooi praktisch boek met handvatten. Ik kan me voorstellen dat het fijn is - als je een dergelijk proces ingaat – dat je eenvoudig kunt zien welke stappen je moet nemen en welke stappen je tegenkomt (ter voorbereiding).’ Miriam Jans, redacteur Expertboek

© 2021 Angelique Slatius - Feng Shui Architectuur - Contact

€17,50

Geen verzendkosten binnen Nederland

3D-Cover 10 stappen Angelique Slatius V1
  • In tien overzichtelijke stappen legt Angelique Slatius de reis van droom naar daad en verwezenlijking van je huis uit.

    Ze begint letterlijk met de droom en eindigt met de gesprekken op de bouw. Maar ook alle stappen daartussen komen ruim aan bod, het is een volledig en vlot geschreven overzicht van alles wat je tegenkomt. “