Wat is er te doen in de oktober woonmaand?

Het is weer voorbij, de zomer. En het buitenleven verplaatst zich langzamerhand terug naar binnen.

Deze tijd kun je goed gebruiken om van je huis weer een warm, knus en gezellig thuis te maken. Dat kun je heel groot aanpakken, door te gaan verbouwen. Of door een compleet andere indeling te maken van alle ruimtes. Misschien heb je zin om een goede thuiswerkplek te creëren, een andere vloer te leggen, of nieuwe meubels aan te schaffen. En wie weet staat er een grote schilderbeurt op het programma.

 

Het kan ook simpel

 

Soms is andere hoezen om kussens doen, je planten in mooie potten zetten, een nieuw vloerkleed voor bij de bank te kopen of het vervangen van accessoires genoeg om de energie in je huis op te frissen. Het is wel belangrijk dat je eerst ruimte maakt. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Maak vooral eerst een plan. Hoe ver wil je gaan?

Oktober staat bekend als de woonmaand en is er overal inspiratie te vinden. (Meubel)merken, woonwinkels en ook webshops showen hun nieuwe collectie. Ben je niet zo trendgevoelig? De oude collecties worden rond deze tijd afgeprijsd. Wil je in het kader van duurzaamheid dat je interieur zo lang mogelijk meegaat? Koop dan tijdloze en kwalitatief goede meubels. Of laat je bestaande interieur opfrissen.

Heel belangrijk: vergeet de verlichting niet! Met de juiste verlichting creëer je de beste sfeer. 7 verlichtingsadviezen waar je huis beter van wordt lees je HIER.

Ga vooral kijken en inspiratie opdoen de komende tijd. Een paar tips:

En alles hoeft natuurlijk ook niet allemaal tegelijk. Je kan ook één ruimte aanpakken. Volgend jaar in oktober is er weer een woonmaand.

 

Blijf genieten, durf te dromen en take care

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

Vond je dit interessant? Lees HIER 7 tips om je interieur te vernieuwen 

Download  de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

Laat een reactie achter