COMFORTABEL WONEN

Welkom in de comfortzone

Wonen is een basisbehoefte; het hebben van een dak boven je hoofd, waarmee je beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen, wind, hitte, kou en straling.

Het begrip comfortabel is een aanduiding van een situatie waarbij de toestand van de mens als aangenaam wordt ervaren, een staat van welzijn. Comfortabel wonen staat dus voor aangenaam, prettig wonen. Gerieflijk. In een huis waar jij je thuis voelt. Een huis waar de warmte, de gezelligheid en de rust binnen blijven. Waar de buitenwereld even ver weg is. Het aangename gevoel dat je ervaart als je thuiskomt.

Wonen in een aangenaam leefklimaat is comfortabel. Denk hierbij aan een prettige temperatuur in huis en voldoende (dag)licht, maar ook aan een goede luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en ventilatie. Met daarnaast aandacht voor de indeling en inrichting van je huis voor de juiste sfeer. Op een duurzame manier.

3D-Cover Angelique Slatius v2

In 10 stappen comfortabel wonen

Ook al heb ik al een boek geschreven, ik was nog niet helemaal klaar. Ik had nog niet alles gezegd wat ik wilde zeggen. En dus is er nu een tweede boek. Over energie. Energie vanuit je woonomgeving die invloed heeft op de sfeer in je huis. Maar ook over je eigen energie, energiekosten en het besparen van energie. Al deze verschillende energieën hebben effect op jouw woonplezier, soms positief en soms negatief.

Het doel is om optimaal gebruik te maken van alle verschillende energieën, zodat jij je comfortabel voelt in je huis.

In dit boek heb ik ook mijn eigen expertise benoemd: Feng Shui- architectuur. Ik laat je ervaren hoe je met een andere manier van bouwen en inrichten meer energie, plezier en resultaat uit wonen en werken haalt.

Lezerscadeaus

Als je mijn boek bestelt kun je gratis een aantal lezerscadeaus downloaden.Denk daarbij aan templates, checklists en een instructievideo.

Eén van de cadeaus is de Checklist Feng Shui inrichting.

Je leert waar je op moet letten bij de inrichting van je huis.

  • De hoeveelheid licht bijvoorbeeld is belangrijk en ook de manier waarop je huis wordt verlicht .
  • De materialen waar je huis van is gemaakt en die je toepast in je interieur hebben invloed op de energie in je huis.
  • Daarnaast heeft kleur ook effect op de energiestroom in je huis, net als de positie van deuren en ramen en die van meubilair in een ruimte.

Vul hiernaast je naam en e-mailadres in zodat ik de interieurchecklist naar je toe kan sturen.

Foto checklist interieur
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Angelique 2023

Over mij: 

Na een studie Bouwkunde (afdeling architectuur) aan de TU Delft ben ik in Maleisië opgeleid tot Feng Shui-consultant. Deze unieke combinatie heb ik de afgelopen jaren met veel plezier toegepast in Feng Shui-consultancy en Feng Shui-architectuur.

Ik ben al ruim 15 jaar expert op dit gebied. En heb al veel (toekomstige) huiseigenaren geholpen met het creëren van de meest ideale woonsituatie.

Maak met mij het plan voor je meest ideale huis.

Ik geef je graag ideeën hoe je dat kunt bereiken.