Feng Shui voor interieur en inrichting

Maak een THUIS van je huis

Heb je moeite om werk en privé gescheiden te houden?

Kun je thuis je rust niet vinden?

Of heb je onverklaarbaar veel tegenslag gehad sinds je je huidige woning hebt betrokken?

Het zijn allemaal kenmerken van een onrustige leefomgeving. Met een negatieve invloed op je werk en je (gezins)leven. En dat wil je niet.

Wat je wél wilt is:

 • Een goede nachtrust

 • Meer energie

 • Sterke focus en concentratievermogen

 • Minder (geld)zorgen

 • Fijne relaties

En een prettig thuisgevoel!

zen-5533494_1920
 • Ik help je met het (terug)vinden van je thuisgevoel."

20210323_BFoto_Angelique_AV6A4150-bewerkt

Als enige Feng Shui-architect in Europa weet ik dat het voor iedereen, ondanks alle cultuur- en smaakverschillen, belangrijk is om een huis te hebben waar je tot rust kunt komen en waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Honderden mensen hebben in de afgelopen veertien jaar mijn tips en adviezen toegepast. Met soms verbluffende resultaten.

Hoe mag ik je helpen?

Japandi

Feng Shui interieurconsult

We gaan samen op zoek naar de woonstijl die bij je past.

Daarna leer ik je waar de goede en de minder goede plekken zich bevinden in je huis en hoe je de verschillende energieën in balans kunt krijgen door de toepassing van de juiste kleuren en materialen.

 • Iedereen die bij ons binnen komt zegt dat het gezelliger is geworden. Zelf zitten we nu ook met veel meer plezier in de kamer, het voelt beter. En we hebben ook geen pech meer gehad!”

  (Saskia, Toulouse (Fr))

aanbod VIP programma

VIP-dagen

De exclusieve VIP-dagen zijn bedoeld voor mensen die meer uit hun woonomgeving willen halen. Tijdens deze dag gaan we jouw ultieme interieurinrichting samenstellen.

De VIP-dag is een onderdeel van het Feng Shui woonprogramma, maar is ook los te boeken.

 • Wat een inspiratie heb ik gekregen tijdens de VIP-dag. En wat een mooie meubels heb ik uitgezocht. Angelique weer echt waar ze het over heeft!”

  (Margriet, Zaltbommel)

josh-hemsley-wPYvAFGrL4A-unsplash

Woonprogramma

In het woonprogramma ga je onder mijn persoonlijke begeleiding je huis inrichten volgens Feng Shui-richtlijnen.  Het interieurconsult en een VIP-dag zijn onderdelen van het woonprogramma.

Je krijgt een gedetailleerd stappenplan waarin wordt beschreven wat je precies moet doen, en wanneer. Op jouw manier, maar met mijn hulp.

 • Angelique kan ik iedereen aanbevelen die de (harmonieuze) sfeer in huis of kantoor wil verbeteren. Na 1 of 2 bezoeken weet je precies wat er verbeterd kan worden. De sfeer is uiterst rustgevend geworden en verhuizen, daar denken we niet meer aan!”

  (Rob en Viola, Oud-Beijerland)

Wil je weten welke dienst het beste bij jouw situatie past?

Dan nodig je uit om je aan te melden voor een adviesgesprek met mij.
Het gesprek is gratis en vrijblijvend.