Kleinschalig nieuwbouwproject

"Het huis past ons als een maatpak."

Kleinschalig nieuwbouwproject

"Het huis past ons als een maatpak."

Epse

Feng Shui ontwerpscan, herindeling woningplattegrond, inrichtings-, kleur- en materiaaladvies)

2015

Een kleinschalig bouwproject in Epse, daar wilden mijn opdrachtgevers naar toe verhuizen. Ze hebben gekozen voor de rust en de ruimte in het oosten van het land.
Het ontwerp voor de nieuwbouw was al zo goed als klaar, maar gelukkig kon de indeling van de woning nog gewijzigd worden.

Resultaat: een woonhuis dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers en meteen ook een huis dat helemaal bij hen past.
Het huis heeft een fijne energie, is ruim en licht en is modern ingericht. Het kleur-en materiaalgebruik is afgestemd op de energie in de woning.

De woning heeft een voorbeeldfunctie gekregen in de wijk. En ook de aannemer was enthousiast.

Het resultaat

Reactie op het resultaat

  • Enkele jaren geleden hebben wij bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning gebruik gemaakt van je diensten. Wij hebben toen op basis van de principes van Feng Shui ons huis ingedeeld en ingericht en het bevalt ons erg goed! Het huis voelt goed, past ons als een soort maatpak en is in harmonie, erg fijn! Nogmaals dank voor je hulp.

    We zijn ontzettend blij dat we jou hebben ingeschakeld en de indeling radicaal hebben gewijzigd. Het huis voelt heel erg goed. Echt een gevoel van harmonie!” (Roel en Claske, Epse)