In de praktijk van de huisarts

"Ontspannen bij de dokter."

In de praktijk van de huisarts

"Ontspannen bij de dokter."

's-Hertogenbosch

Verbouwings-, kleur-, en inrichtingsadvies

2012

De huisarts(en) praktijk in ‘s-Hertogenbosch ligt aan een drukke, doorgaande weg en dat is niet iets waar je last van wil hebben. En dus is het belangrijk om even stil te staan voordat je naar binnen stapt. En de drukte achter je laat.

Onze opdrachtgever heeft het grote geluk dat de entree zich in een sector bevindt waar een zeer positieve actief is. De positieve houtenergie wordt versterkt door de mooie zacht-groene wanden en de donkergroene kleur van de voordeur. Een houten windgong zorgt bij binnenkomst bovendien voor een prettig welkomstgeluid.

De harmonieuze sfeer wordt doorgezet tot in de wachtkamer. Geen stress en een ongemakkelijk gevoel, maar een fijne ruimte waar je rustig kunt wachten tot je aan de beurt bent. Vanuit de wachtkamer heb je een mooi overzicht over de praktijkruimte en kijk je uit op een prachtige wandschildering.

De twee spreekkamers in de praktijk zijn neutraal van opzet, met ruimte voor het anamnese-gesprek en een apart onderzoeksgedeelte. Het spreekgedeelte heeft een rustige en functionele uitstraling gekregen. In het onderzoeksgedeelte zijn warme kleuren toegepast om een aangename sfeer te creëren.

De transformatie

Bekijk de voorsituatie

Bekijk de nasituatie

Reactie op het resultaat

  • Toen de praktijk net geopend was wilde een meisje na het bezoek aan de dokter nog graag even terug naar de wachtkamer : “ Mag ik nog even terug om iets af te maken? Ik vind het daar zo leuk!”

    Lees meer over Feng Shui in de praktijk.