De 10 beste Feng Shui opruimtips

Opruimen is niet iets wat iedereen makkelijk afgaat.  Maar als je opruimt ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Letterlijk. Dan gaat de energie weer stromen in je huis en op je werkplek. Weg met de stagnerende energie. Er komt ruimte voor de dingen die je leuk vindt en waar je van houdt. Ruimte voor nieuwe kansen. Begin vandaag nog en ervaar het verschil. Ik geef je de tien beste  opruimtips:

 

Feng Shui opruimtips

 

1. Maak plaats voor het nieuwe seizoen, ruim spullen van het vorige seizoen op.

2. Begin met je kleren en doe alles weg waar je niet (meer) blij van wordt.

3. Ga na je kleding verder met je boekenkast(en)

4. Zet alleen boeken in je boekenkast waar je graag naar kijkt. Of nog beter: boeken die je regelmatig leest of als naslagwerk gebruikt. Een te volle boekenkast (met boeken die je toch niet leest) werkt drukkend op de energiestroom en ziet er bovendien rommelig uit.

5. Berg alles wat je wilt bewaren op achter gesloten deuren. Een kast met gesloten deuren ziet er veel minder rommelig uit dan een open kast.

6. Opslagruimtes en bergkasten kunnen het beste in sectoren liggen met een ongunstige Qi, omdat ze de negatieve Qi onderdrukken.

7. Ruim ook je werkplek op: digitaliseer alle papierwerk. Organiseer en structureer alle informatie in mappen op je computer.

8. Reinig regelmatig je huis en je werkplek door middel van waterreiniging, beroking, of met geluid.

9. Net als het reinigen van je huis en je werkplek zou je ook jezelf regelmatig moeten reinigen. Weg met alle afvalstoffen!

10. Vier elke stap met iets leuks! Voelt het al beter?

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

 

Vond je dit interessant? Download  de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

Lees ook in mijn blog waarom de juiste richting jou geluk brengt.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

 

 

 

 

Laat een reactie achter