De betekenis van getallen

Vandaag is het is vrijdag de  13-e! O jee..

In veel landen wordt 13 als een ongeluksgetal gezien en vrijdag de 13-e een dag waarop je maar beter niet de straat op kunt gaan.

 

 

In Griekenland, Spanje en Zuid-Amerikaanse landen wordt dinsdag de dertiende juist als ongeluksdag gezien. En in Italië is vrijdag de zeventiende de ongeluksdag. In China is 13 een geluksgetal. Nummer 13 geeft goede Feng Shui. Helemaal niet verkeerd dus om op nummer 13 te wonen of om op de 13-e verdieping te werken. Of dat het vandaag vrijdag de 13-e is.

Elk getal heeft z’n eigen trilling met een bijbehorend effect.  13 geeft goede Feng Shui. De 1 staat voor harmonie en de 3 voor groei. Ook de 9 (van 2019) wordt  als zeer positief gezien, de 9 is het ultieme geluksgetal.

Een ander belangrijk getal in Feng Shui is het Gua-getal. Als jij je Gua-getal weet kun je je voorkeursrichting uitrekenen. Handig om te weten als je de juiste slaaprichting wilt bepalen. Of je beste werkrichting.

Wil je weten wat jouw Gua-getal is? Lees meer in dit blog! 

 

Ik wens je een heel goede vrijdag!

 

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

 

Vond je dit interessant? Download  de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

Lees ook waarom de juiste richting jou geluk brengt.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

Laat een reactie achter