Wat brengt het jaar van het Konijn jou?

2023 is het jaar van het Konijn, het water-konijn om precies te zijn. De komst van een nieuw maandier is een grote opluchting voor iedereen die, na een enerverend Tijger-jaar, toe is aan (meer) rust, vrede en geluk. Het Konijn brengt een frisse, zachte energie met zich meer. Ik zeg een ‘fluffy’ energie.

Volgens de Chinese astrologie is Het Konijn geduldig, zachtaardig, elegant, vriendelijk, stilletjes, intuïtief, creatief, voorzichtig en makkelijk in de omgang. Maar deze schattige knaagdieren zijn ook erg waakzaam, snel, wendbaar en verantwoordelijk. Ze staan ook bekend om hun vluchtgedrag. Ze zijn snel bang en hebben moeite met zelfcontrole.

Het WATER element maakt het Konijn nog sneller en wendbaarder, maar meteen ook ongrijpbaarder. Het belooft een jaar te worden met pieken en dalen en als het Konijn hier van schrikt is een oplossing ver te zoeken. Gelukkig zal het Konijn de tijd en de ruime krijgen om ook z’n goede kanten laten zien. Zo zal de altijd vrolijke en vriendelijke houding van het Konijn en het geduld en de oplossingsgerichtheid helpen om bepaalde zaken te verzachten en dingen die moeilijk zijn te overwinnen.

Het leuke van het jaar van het Konijn is dat het een creatief jaar wordt. Dit kan zich uiten in een hobby bijvoorbeeld – het maken van mooie creaties-, in creatief ondernemen en in creatief denken. Het is ook een goed jaar om op een creatieve manier je thuisgevoel te versterken.

Grote veranderingen dit jaar zullen er niet zijn, wel groei. Groei kan op allerlei manieren: groeien in je werk, in je persoonlijke ontwikkeling, in je huis groeien etc. Met behulp van een of meerdere mentoren krijgt alles wat je wilt laten groeien een impuls. Ook economische groei is een belangrijk thema dit jaar. Net als gezondheid en veiligheid trouwens. Met name jongeren zullen deze groei aanwakkeren. Het getal 3 (van 2023) staat in de numerologie ook voor groei, dat zal geen toeval zijn.

Er komen meer kansen op werkgebied, maar het Konijn moet er zelf tijd en energie in steken. Hard werken zal beloond worden, maar vergeet niet ook zacht te zijn voor jezelf en je omgeving.

Dit jaar worden er maar liefst 2 segmenten of sectoren met een positieve houtenergie actief in je huis. Dat is heel goed nieuws. En omdat het element water hout versterkt wordt dit supergoed nieuws.

Wil jij weten welke energiestroom zich bevindt in jouw huis? Vraag vandaag nog een Feng Shui consult aan en je weet meteen wat je kan doen om de positieve energie dit jaar te versterken.

Al met al een interessant jaar als je goed op je financiën, je gezondheid en je veiligheid let.

 

Ik wens je een heel comfortabel, gezond en gezellig jaar van het Konijn! 

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

 

Vond je dit interessant? Lees HIER meer over de betekenis van getallen

Download  ook de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

 

 

 

Laat een reactie achter