De oplossing voor de woningnood

Als het aan de minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening ligt worden er tot en met 2030 ruim 900.000 woningen bijgebouwd in Nederland.

Dat is blijkbaar nodig. Want er is een tekort aan woningen.

Het is vast ook fijn. Alles wordt voor jou bedacht.

 

Maar wat wil JIJ?

 

Wil je meer te zeggen hebben over je huis dan alleen de kleur van de tegeltjes en de indeling van de keuken?

 

Bouw je eigen huis!

 

Moeilijk? Nee hoor. Niet als je weet waar je aan begint.

 

In mijn boek “In 10 stappen je eigen huis bouwen- Creëer je droomhuis met de bouwplaats-methode” neem ik je mee in het proces van starten voor de bouw. Na 10 stappen heb je niet alleen een goed beeld van je huis, je bent ook helemaal klaar om te gaan bouwen.

 

Comfortabel en passend wonen

 

Niks voor jou, een eigen huis bouwen? Zorg er dan voor dat je comfortabel woont. In het huis waar je al woont misschien. Of in een ander huis.

Een passend huis voelt heel comfortabel. Een passend huis is een huis dat je voedt. Een huis dat je energie geeft, in plaats van dat het je energie kóst. Dit gaat verder dan alleen je huis. Ook de woonomgeving speelt een belangrijke rol, net als de grootte van je huis, de woonvorm, de bouwstijl en de sfeer.

Op dit moment is het niet vanzelfsprekend dat er voor iedereen een passend huis beschikbaar is. Daarom is het zo belangrijk om jouw beeld van een passend huis helder te krijgen. “Durf te wensen, durf te dromen”, zeg ik altijd. Want daar begint het mee. Zonder droom geen droomhuis!

Als iedereen woont in een passend huis hoeven er helemaal niet zoveel woningen bijgebouwd worden. En zul je zien dat de woningnood zich op een andere manier oplost. Een voorwaarde is wel dat er een verhuisbeweging van niet naar wel passend wonen op gang komt en dat de huidige woningvoorraad wordt aangepast aan de wensen van deze mensen.

 

Blijf genieten, durf te dromen en take care

 

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

Vond je dit interessant? Lees HIER wat een woning comfortabel maakt

Download  de gratis Feng Shui checklist en weet in no time of je huis ‘ klopt.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen

 

 

Laat een reactie achter