In een snel veranderende wereld is het belangrijk dat je een plek hebt waar je tot rust kunt komen. Een plek waar jij je op kunt laden voor de volgende dag, waar je energie van krijgt, een plek waar je jezelf kunt zijn. Zo’n plek heet THUIS.

Thuis ben je in je eigen huis. Als het goed is.

 

Wonen is meer dan een huis hebben

 

Wonen is een basisbehoefte; het hebben van een dak boven je hoofd. Waarmee je beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf: regen, wind, hitte, kou en in deze tijd ook tegen het Coronavirus. Maar wonen gaat verder: wat is de beste plek voor jou? Welke woonsfeer spreekt je aan? Een huis, en dus ook het gevoel van thuis, is voor iedereen anders.

 

 

En vergeet niet dat hoe mooi je huis ook is, en hoe prachtig het is ingericht; de omgeving bepaalt hoe de Qi, de energie, op het pand afkomt. Gunstige omgevingsfactoren zijn van essentieel belang voor een goede Qi-stroom ín het pand. En aan de andere kant kunnen ongunstige omgevingsfactoren voor veel ellende zorgen. Lees hier hoe je met een paar simpele aanpassingen meer positieve energie naar je huis aan kunt trekken.

Als de omgevingsfactoren goed zijn, en ook de energie in je woning in balans is, zul je voelen dat je huis je voedt. Dat je er energie van krijgt. Als dit niet het geval is heb je te maken met een disbalans in je huis. Dit merk je als je bijvoorbeeld niet goed slaapt, heel onrustig bent, je moeite hebt om je te concentreren of als er steeds dingen niet lukken en je achtervolgt wordt door pech.

 

Laat je op de beste manier helpen

 

Op zo’n moment is het goed om advies te vragen aan een expert. Iemand die je daar als geen ander bij kan helpen is een Feng Shui architect: een specialist met verstand van bouwen en gevoel voor wonen. Een Feng Shui architect kan je goed helpen met het nemen van de juiste beslissing, en je begeleiden in de zoektocht naar het huis waar jij het beste past. En dit is lang niet altijd een ander huis! Wel vaak anders: meer eigen, meer thuis en meer van jou!

Wat je zelf kunt doen is ruimte maken. Opruimen. Zodat de energie weer kan stromen. En als je dan toch bezig bent, kun je ook meteen een goede werkplek voor jezelf maken. Of ga aan de slag met kleuren waar jij en je huis beter van worden.

Op een fijn thuis!

 

Angelique Slatius- Feng Shui architectuur

 

Heb je hulp nodig bij het creëren van een fijn thuis?  Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken. Meld je aan via deze link. Het gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

 

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de tips kunnen toepassen.

 

 

 

Laat een reactie achter